Conta Systemer AS, som driver Conta Faktura, tar datasikkerhet alvorlig. Vi gjør derfor vårt ytterste for å håndtere dine person- og firmaopplysninger på en betryggende måte.

Våre datatjenere befinner seg i et nettverk av verdens mest avanserte datasentre, med strenge sikkerhetsrutiner og døgnkontinuerlig overvåkning. Dine data lagres på flere geografiske steder samtidig, og sikkerhetskopieres daglig i tillegg. Ingen tredjepart har tilgang til tjenestens datafiler eller database.

Alle overføringer mellom din datamaskin og vårt system er sikret med 256-bits SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Når du er logget inn ser du at det står “https” i nettleserens adressefeltet, i stedet for bare “http”. Passordet ditt lagres kryptert i databasen.

Din brukerinformasjon lagres kun med én hensikt, nemlig å la deg sende fakturaer på den måten systemet krever. Vi gir ikke ut din person- eller firmainformasjon til andre, jf. brukeravtalen.

Conta Systemer AS behandler personinformasjonen din i forhold til Personopplysningsforskriften, og følger Datatilsynets anbefalinger og pålegg.

Når du henvender deg til kundeservice, må våre medarbeidere noen ganger gå inn og se på kontoen din for at skal kunne hjelpe deg bedre. Du kan være trygg på at ingen opplysninger vi har tilgang til kommer ut. Alle medarbeidere våre har full taushetsplikt angående dine firma- og personopplysninger, og dette er et tema vi tar meget seriøst.