Conta-kreditt er et system som er felles for alle Conta-tjenestene, og som gir deg mulighet til å kjøpe ulike betalingstjenester.

Slik-virker-conta-kreditt

Systemet virker slik at du fyller opp kontoen med Conta-kreditt, og hver gang du bruker en betalingstjeneste, trekkes en eller flere kreditter fra saldoen. Kreditt du kjøper til brevsending kan ikke brukes til å f.eks. opprette inkassosaker med, eller motsatt. Hver betalingstjeneste har altså sin egen Conta-kreditt-type med sin egen verdi.

Conta-kreditten er knyttet til firmaet du er innlogget med, ikke til brukerkontoen din.

Du fyller opp kontoen gjennom en sikker betalingsløsning ved hjelp av et betalingskort. Bank-ID er ikke nødvendig.

Du får tilbud om å lagre kortet til neste gang, men Conta lagrer ingen kortdetaljer. De lagres kryptert hos betalingspartneren vår, som har de nødvendige sikkerhetsklareringene fra både VISA og Mastercard. Lagrede kort kan slettes fra innstillingene dine (undermeny Conta-kreditt) når som helst.

Du vil få mulighet til å kjøpe Conta-kreditt i følgende situasjoner:

• Når du er innlogget i en av Conta-tjenestene og skal til å utføre en handling som krever betaling (f.eks. automatisk postlegging av faktura/inkassokrav), og det er tomt for kreditt på kontoen din.
  • Når du er innlogget i ett av systemene og ønsker å fylle på mer kreditt (Innstillinger > Conta-kreditt > Kjøp Conta-kreditt).
  • Når du oppgraderer til Pluss-pakken i Conta Faktura.
  • Når du som ny bruker registrerer deg som privatperson eller firmaet ditt for enkelte abonnementstyper hos Conta Inkasso som krever kortbetaling.

Kvitteringer for alle kjøp av Conta-kreditt finner du som PDF-er under fanen Innstillinger, undermeny Conta-kreditt. Kvittering kommer også på e-post like etter at at handelen er gjennomført.