Betal med faktura når du fyller på Conta-kreditt

Tidligere måtte du bruke bankkort for å betale for tjenester som postlegging av brev og Conta Pluss. Nå kan du velge å betale med faktura.

Tidligere måtte du bruke bankkort for å betale for tjenester som postlegging av brev og Conta Pluss. Nå kan du velge å betale med faktura.

Conta-kreditt er et felles system for betaling av tjenester i Conta, som brevpost og abonnement på Conta Pluss. Hver gang du bruker en av disse tjenestene, trekkes en kreditt fra saldoen av Conta-kreditt.

For å gi deg som bruker flere valgmuligheter til å komme raskt i gang, har vi gjort det mulig å velge å bli fakturert som et alternativ til å betale med bank- eller kredittkort.

Slik gjør du

Gå til INNSTILLINGER og så menypunktet CONTA-KREDITT. Velg KJØP CONTA-KREDITT fra menyen.

Ved siden av “Betalingsmetode” velger du så “Jeg vil bli fakturert” når du har valgt tjenesten du vil betale for.

Hvis du ønsker å oppgradere til Conta Pluss eller fornye et eksisterende Conta Pluss-abonnement kan du klikke på menypunktet CONTA PLUSS på startsiden av Conta Faktura. Også her kan du nå velge å betale med faktura. Er du allerede abonnent vil menypunktet hete FORNY CONTA PLUSS.

Hvis du velger å bli fakturert for kjøpene dine, får du fakturaene på e-post til e-postadressene du har registrert brukeren og virksomheten din med.

Få hjelp til MVA-registrering

Alle firma som overstiger 50 000 kroner avgiftspliktig omsetning i løpet av 12 måneder må registrere seg i merverdiavgiftsregisteret.

Vi ønsker å gjøre denne prosessen så smertefri som mulig: Når firmaet ditt passerer den magiske omsetningsgrensen i Conta Faktura, vil du automatisk få tilbud om hjelp til MVA-registreringen fra regnskapsførerne våre.

Kommentarer

 1. Ingvild Flatebø:

  Hei. Trur eg har passert grensa for eg brukte vanlig rekneblokk før eg fekk meg faktura program. Korleis kan eg få dette inn i faktura programmet ? Er dere behjelpelig med dette med moms register og kva då med sjølvmeldings mi?? Ser eg har ikkje nok erfaring med dette og treng difor hjelp. Mvh Ingvild

  • Jostein Hakestad:

   Hei Ingvild!

   Du må kunne dokumentere omsetningen med fakturaer/kvitteringer overfor skattemyndighetene for at du skal kunne søke om MVA-registrering. Så lenge du har disse fakturaene, kan du laste opp dem opp i Conta Faktura slik at du ser hele omsetningen. Bare lag en ny faktura og velg «Gammel faktura». Da kan du laste opp de gamle fakturaene. Merk at nummerrekken må være ubrutt, det betyr at første nye faktura i Conta Faktura må følge rett etter siste nummeret på de gamle fakturaene.

Legg igjen en kommentar

For spørsmål til brukerstøtte, bruk dette kontaktskjemaet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang