Betal med faktura når du fyller på Conta-kreditt

Tidligere måtte du bruke bankkort for å betale for tjenester som postlegging av brev og Conta Pluss. Nå kan du velge å betale med faktura.

Tidligere måtte du bruke bankkort for å betale for tjenester som postlegging av brev og Conta Pluss. Nå kan du velge å betale med faktura.

Conta-kreditt er et felles system for betaling av tjenester i Conta, som brevpost og abonnement på Conta Pluss. Hver gang du bruker en av disse tjenestene, trekkes en kreditt fra saldoen av Conta-kreditt.

For å gi deg som bruker flere valgmuligheter til å komme raskt i gang, har vi gjort det mulig å velge å bli fakturert som et alternativ til å betale med bank- eller kredittkort.

Slik gjør du

Gå til INNSTILLINGER og så menypunktet CONTA-KREDITT. Velg KJØP CONTA-KREDITT fra menyen.

Ved siden av “Betalingsmetode” velger du så “Jeg vil bli fakturert” når du har valgt tjenesten du vil betale for.

Hvis du ønsker å oppgradere til Conta Pluss eller fornye et eksisterende Conta Pluss-abonnement kan du klikke på menypunktet CONTA PLUSS på startsiden av Conta Faktura. Også her kan du nå velge å betale med faktura. Er du allerede abonnent vil menypunktet hete FORNY CONTA PLUSS.

Hvis du velger å bli fakturert for kjøpene dine, får du fakturaene på e-post til e-postadressene du har registrert brukeren og virksomheten din med.

Få hjelp til MVA-registrering

Alle firma som overstiger 50 000 kroner avgiftspliktig omsetning i løpet av 12 måneder må registrere seg i merverdiavgiftsregisteret.

Vi ønsker å gjøre denne prosessen så smertefri som mulig: Når firmaet ditt passerer den magiske omsetningsgrensen i Conta Faktura, vil du automatisk få tilbud om hjelp til MVA-registreringen fra regnskapsførerne våre.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

For spørsmål til brukerstøtte, bruk dette kontaktskjemaet.

Lag en gratis konto og kom i gang