Conta ønsker deg en god sommer!

Vi ønsker alle brukerne våre en fantastisk sommer og takker for de gode tilbakemeldingene vi har mottatt etter nylanseringen.

Vi ønsker alle brukerne våre en fantastisk sommer og takker for de gode tilbakemeldingene vi har mottatt etter nylanseringen.

Den nye versjonen av Conta Faktura gjør at vi mye raskere kan ta med oss innspillene vi får og gjøre dem til virkelighet. Vi lytter til alle brukerne våre, og selv om vi ikke kan oppfylle alle ønskene som kommer inn jobber vi kontinuerlig med å forbedre tjenesten.

CEO av Conta Group, Jan-Tore Holen, sier at bruken av Conta Faktura og de andre Conta-tjenestene går over all forventning etter nylanseringen.

– Vi er veldig stolte av Conta Faktura, men det aller beste er å se at brukerne våre er fornøyde. Det ser vi både i tilbakemeldinger til brukerstøtte og på Facebook. Samtidig er det helt supert at de ikke nøler med å si fra når noe kunne vært annerledes. Det gjør at vi kan ta bedre valg, sier Holen.

Brukerstøtte står klar hele sommeren

Enten du tar en forhåpentligvis solfylt ferie eller skal jobbe hele sommeren er det lett å få tak i hjelp til Conta Faktura, Conta Inkasso eller Conta Kredittsjekk. Brukerstøtte har åpent hele sommeren.

Du finner også mange svar på vanlige problemstillinger og spørsmål på våre nye hjelpesider. Hvis du ønsker kan du også følge med på utviklingsloggen for å se hvilke forbedringer vi gjør fra måned til måned.

God sommer!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang