Eksport av fakturadata kan spare deg for mye tid og penger

Regnskapsføreren din kan hente fakturadata fra Conta Faktura og importere inn i regnskapssystemet. Du trenger bare sende dem filen, eller de kan hente den ut selv.

Regnskapsføreren din kan hente fakturadata fra Conta Faktura og importere inn i regnskapssystemet. Du trenger bare sende dem filen, eller de kan hente den ut selv.

Denne funksjonen gjør at du kan spare dyrebar tid på bokføring, og som et resultat sparer det firmaet ditt for penger.

Superenkelt å eksportere

Ved å eksportere fakturadata i form av en liten fil istedenfor å manuelt hente ut og bokføre alle fakturaene, vil bokføringen skje automatisk. Alt regnskapsføreren trenger gjøre er å importere det i systemet sitt.

Du kan jo selv tenke deg hvor mange timer dette kan spare over tid, spesielt med høyere volum av fakturaer. Alt du trenger å gjøre er å gå til menyfanen «Eksport» i Conta Faktura og velge perioden du ønsker å eksportere data fra, i tillegg til formatet.

Du kan hente ut filen selv og sende til regnskapsføreren, eller gi regnskapsføreren tilgang til Conta Faktura og la dem hente ut informasjonen.

For å se eksempler på hvordan du importerer filer inn i regnskapssystemer, sjekk gjerne ut vår hjelpeartikkel om emnet.

Støtter alle de mest brukte formatene

Conta Faktura sin eksportfunksjon støtter de aller mest populære programmene for regnskap, deriblant Visma Global, Tripletex og Poweroffice Go, og enda flere er på vei.

For å kunne eksportere fakturadata må du ha Conta Pluss, som koster 1290 kroner i året. Med Conta Pluss får du også en rekke andre nyttige funksjoner som kan spare deg for tid og penger, som å kunne sende e-postfakturaer uten ekstra kostnad, bruke prosjekter og avdelinger, og mye mer!

Kommentarer

 1. Grete-Iren Moen:

  Har dere ikke noen form for import av inngående fakturaer?
  slik som f.eks fiken har.
  Der man kan scanne inngående fakturaer/kvitteringer og få følge differensialen løpende på inn og utgående fakturaer gjennim hele året.

  • Jostein Hakestad:

   Hei Grete-Iren!

   Dette er ikke noe Conta Faktura har støtte for per i dag. Vi ønsker å holde tjenesten så enkel og lett å bruke som mulig, og vurderer kontinuerlig hva slags enkeltfunksjoner som er mest etterspurt og som kan gjøre tjenesten bedre uten at ting blir for komplisert.

   mvh
   Jostein Hakestad
   Webjournalist, Conta

 2. Nicolay:

  Heisann, kan dere få inn Visma Business?

  Da hadde jeg og min regnskapsfører blitt veldig fornøyd.

Legg igjen en kommentar

For spørsmål til brukerstøtte, bruk dette kontaktskjemaet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang