Ny versjon av Conta-tjenestene

En splitter ny utgave av Conta Faktura og de andre Conta-tjenestene er rett rundt hjørnet.

En splitter ny utgave av Conta Faktura og de andre Conta-tjenestene er rett rundt hjørnet.

Siden lanseringen i 2011 har Conta Faktura blitt det foretrukne fakturaprogrammet for veldig mange småbedrifter. Etter fem år var det på høy tid å oppdatere Conta Faktura og de andre Conta-tjenestene.

Hver eneste linje med kode er byttet ut, og både gratis- og Pluss-versjonen vil by på ny
funksjonalitet.

Skjermbilde av ny faktura

Eivind Ravndal, sjefutvikleren vår, gleder seg til å vise frem det teamet har jobbet med.

– Etter at vi var kommet et stykke, stoppet vi utviklingen av den eksisterende versjonen av Conta-tjenestene, slik at vi kunne fokusere helt og fullt på å ferdigstille den nye. Brukerne kommer til å legge merke til en hel rekke forbedringer, forteller han.

Nye funksjoner

Conta Faktura får nå mulighet for et ubegrenset antall prosjekter og avdelinger i hvert firma, med rapporter som hører til hver av disse. I tillegg kan du kan du registrere flere bankkontoer, noe som mange brukere har etterspurt.

Tjenestene er dessuten blitt tospråklige. Som før kan du sende fakturaer på engelsk, men nå kan du også velge engelsk tekst i brukergrensesnittet.

Skjermbilde av Conta Inkasso

Conta Inkasso har fått det største løftet med et helt nytt grensesnitt som gjør at det kommer på linje med de to andre tjenestene.

Conta 2.0 er også tilpasset privatpersoner som ikke har organisasjonsnummer, ikke bare firmaer.

Lanseres på nyåret

De flunka nye utgavene av Conta-tjenestene lanseres tidlig neste år. Vi er sikre på at du vil kjenne igjen alt du allerede liker med Conta Faktura, samtidig som du oppdager nye ting som gjør arbeidet lettere enn noensinne. Det velkjente Conta-utseendet har også blitt pusset opp litt.

Skjermbilde av prosjektrapport

Conta Faktura og de andre tjenestene blir kontinuerlig bygget videre på, og vi kommer til å lansere spennende, ny funksjonalitet og flere tjenester via denne plattformen i månedene og årene som kommer.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

For spørsmål til brukerstøtte, bruk det vanlige kontaktskjemaet.

Lag en gratis konto og kom i gang