Regnskap inn i Conta-familien

Regnskapsførerne og utviklerne våre har samarbeidet med stor suksess. Snart kan du føre regnskapet ditt med Conta Regnskap.

Regnskapsførerne og utviklerne våre har samarbeidet med stor suksess. Snart kan du føre regnskapet ditt med Conta Regnskap.

I 2017 utførte vi en stor oppdatering på de eksisterende Conta-tjenestene. Målet var å gjøre maskineriet mer robust, slik at det ville bli enklere å legge til nye tjenester. I fjor lanserte vi Conta Salg, som gjorde det enkelt å lage tilbud og ordrer og konvertere disse direkte til fakturaer.

Nå har utviklingsavdelingen vår, i tett samarbeid med våre egne regnskapsførere, slått til igjen og laget Conta Regnskap!

Målet er at gründere skal kunne føre regnskapet selv – eller få hjelp av regnskapsføreren sin om de ønsker det.

Starter i det små

Akkurat nå kan Conta Regnskap brukes til å føre enkle regnskap og ta ut lovpålagte rapporter. Tjenesten er knyttet til Conta Faktura, slik at fakturaer og innbetalinger bokføres automatisk.

For de som ikke fører regnskapet selv er det helt gratis og ingen problem å invitere inn regnskapsføreren til å ta seg av bokføringen eller se over arbeidet som er gjort.

I oppstartsfasen har vi invitert inn noen firmaer for å få verdifulle tilbakemeldinger på hvordan tjenesten fungerer. Disse tilbakemeldingene er gull verdt for oss, og vi legger stor vekt på disse når vi jobber videre.

Ekte Conta-stil

Hovedmotivasjonen til Conta er å gjøre det enklere å drive firma. I Conta Regnskap jobber vi med å luke ut debet, kredit og andre kompliserte fagutrykk, samtidig som tjenesten skal være både fin å se på og kjekk å bruke.

Som alltid har vi gratis support.

De neste stegene mot å bli Norges mest brukervennlige regnskapsprogram er å lage flere veivisere og hjelpeartikler, og jobbe med smarte integrerte løsninger slik at du får hjelp akkurat når du trenger det.

Ikke helt i mål

Vi er ikke helt i mål enda, men det begynner å nærme seg. Vi ønsker å lage et best mulig program, og det gjør vi i samarbeid med dere.

Vi vil slippe til flere og flere brukere fremover for å få tilbakemeldinger. Og etter hvert vil tjenesten bli tilgjengelig for alle.

I mellomtiden kan du finne oppdateringer på Facebooksiden vår.

Vi gleder oss!

Kommentarer

 1. Trond:

  Hei
  Noe nærmere lansering her? Veldig spent på om dette kan løse vårt behov, sitter med en overkill-løsning fra Visma som er så komplisert å bruke at forrige kasserer ga opp :-)

  • Jostein Hakestad:

   Full lansering nærmer seg, men inntil videre har vi bare gitt gradvis tilgang til flere og flere bedrifter for å sikre at alt fungerer tipp topp og stabilt. Det du eventuelt kan gjøre er å sende en e-post til kundeservice@conta.no og spørre om du kan få tidlig tilgang til tjenesten.

   mvh
   Jostein H
   Webjournalist, Conta

 2. Egil J. Skarning:

  Hei.
  Jeg registrerer i disse dager et ENK for kjøp og salg av samleobjekter, og vil bruke avansesystemet. Dette har dere også skrevet utførlig om på Fakturaskolen.
  Vil det gå greit å bruke dette regnskapsprogrammet til føring i avansesystemet?
  Hilsen
  E.J.Skarning

  • Hanne Mørch:

   Hei Egil,
   Avansesystem krever ikke egne funksjoner, du må bare være nøye med å beregne og bruke riktige verdier. Det er derfor fullt mulig å bruke Conta Regnskap til å føre regnskapet ditt :) Husk å tildele hver vare et eget nummer som du inkluderer på fakturaen og i salgsdokumentet.

   Mvh
   Hanne Mørch
   Webjournalist, Conta

 3. Inger Lise Pettersen:

  Jeg bruker Conta Faktura og er godt fornøyd med det. Jeg har et AS og har behov for et enkelt regnskapsprogram. Hvordan kan jeg registrere meg og prøve ut Conta Regnskap?

  • Hanne Mørch:

   Hei Inger Lise, godt å høre at du er fornøyd! Vi åpner for flere brukere litt etter litt, slik at vi kan jobbe med tilbakemeldingene vi får. Du kan melde interesse ved å trykke «Registrer deg» på denne siden for å legge igjen e-posten din :) Da tar vi kontakt når du kan bli bruker!

   Mvh
   Hanne Mørch
   Webjournalist, Conta

 4. Helge:

  Blir det mulighet for avvikende regskapsår?
  Vil det bli gunstig for frivillige lag og organisasjoner

  • Jostein Hakestad:

   Heisann Helge!

   Det blir ikke mulig nå i første versjon i det minste, men vi følger med på hvilke ønsker brukerne våre kommer med, og vurderer fortløpende hva som skal bygges inn i tjenesten.

   mvh
   Jostein Hakestad
   Webjournalist, Conta

 5. Jan Ivar Nygaard:

  Hovedvirksomhet: Tømrer snekker salg og montering av vinduer og dører
  to ansatte
  Minivirksomhet: Jord og skogbruk
  Bruker i dag
  Safe Accounting
  Gamle leirdalsvei 16, 1081 Oslo.
  og leverer bilag pr e-post til nytt program de har kjøpt. 24sevenoffice.com
  Kan jeg selv føre bilagene inn i Conta Regnskap og Conta Regnskap kan tilby regnskapsfører til alt jeg ikke klarer selv.

  • Jostein Hakestad:

   Hei Jan Ivar!

   Conta Regnskap er laget som en selvbetjent tjeneste, men vi har faglig og praktisk hjelp hos kundeservice ja!

   mvh
   Jostein Hakestad
   Webjournalist, Conta

 6. Anne:

  Har taxi og turvogn, 5 kjøretøy og ca 7 ansatte. (Har «xl-opplegg» for lønn.) Kan dette være noe å prøve tro? Årsoppgjør mm?

  • Hanne Mørch:

   Hei Anne, takk for interessen! Per i dag har vi ikke funksjoner for lønn eller årsoppgjør, men du vil fint kunne føre regnskapet ditt i Conta Regnskap :)

   Mvh
   Hanne Mørch
   Webjournalist, Conta

 7. Kim Eirik:

  Hei
  Dette høres spennende ut! Er det mulig å få noe nærmere tidsestimat for lansering? Er det snakk om 1 måned eller 1 år, «begynner å nærme seg» kan bety så mangt :-)

  • Hanne Mørch:

   Hei Kim Eirik, vi har allerede en del brukere i Conta Regnskap, slik at vi kan få tilbakemeldinger på tjenesten. Du kan registrere interessen din for å bli tidlig bruker ved å trykke «Registrer deg» her. Offisiell lanseringsdato avhenger av tilbakemeldingene vi får nå i starten, men vi håper jo å gjøre det tilgjengelig for alle så snart som mulig :)

   Mvh
   Hanne Mørch
   Webjournalist, Conta

 8. Hans:

  Så lenge dere ikke har telefonsupport er dette uinteressant…

  • Hanne Mørch:

   Hei Hans, vi har ikke telefonsupport, men vi har kundeservice som du kan nå på e-post hver dag, hele døgnet: https://hjelp.conta.no/kontakt/ Og de er ganske kjappe :) Vi satser også i stor grad på å skrive hjelpeartikler og lage veivisere i Conta Regnskap, slik at du raskere kan få hjelp når du trenger det.

   Mvh
   Hanne Mørch
   Webjournalist, Conta

 9. Steinar:

  Flott med regnskapsdel, men vil det da ligge lagerstyring i denne?

  • Hanne Mørch:

   Hei Steinar, lagerstyring er med i vurderingen, men det er ikke inkludert i Conta Regnskap per i dag.

   Mvh
   Hanne Mørch
   Webjournalist, Conta

 10. Ove Chr. Larsen:

  Hva med dem som ikke er på facebook da, og hva koster dette?

  • Hanne Mørch:

   Hei Ove, jeg har sendt forespørselen din videre til kundeservice :) Conta Regnskap er gratis nå i en testperiode. Etter hvert vil det bli en betalt tjeneste som er konkurransedyktig på markedet.

   Mvh
   Hanne Mørch
   Webjournalist, Conta

 11. Kenneth:

  Mulig å vise interesse for å prøve? Kunne vært spennende å se hvordan det ble for deltids freelancer med enkeltmannsforetak som kan lite om regnskap :)

  • Hanne Mørch:

   Hei Kenneth, så kjekt at du er interessert i å prøve Conta Regnskap! På Facebooksiden vår har vi et skjema hvor du kan trykke «Registrer deg» for å legge igjen e-postaddressen din. Da vil du få beskjed når du kan bli bruker :)

   Mvh
   Hanne Mørch
   Webjournalist, Conta

 12. jan magne:

  Hei

  Vil regnskapsmodulen kunne brukes til landbruksregnskap? Trenger i såfall støtte for RF-1177 i årsoppgjøret.

  • Hanne Mørch:

   Hei Jan Magne,
   Conta Regnskap kan i dag brukes til å føre regnskapet ditt, men ikke til å levere næringsoppgaven.

   Mvh
   Hanne Mørch
   Webjournalist, Conta

Legg igjen en kommentar

For spørsmål til brukerstøtte, bruk dette kontaktskjemaet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang