Send proffe tilbud med Conta Salg

Brukerne av Conta Faktura har lenge etterspurt en mulighet for å sende tilbud til kunder. Nyheten Conta Salg gjør at du kan skille deg fra mengden med elegante pristilbud.

Brukerne av Conta Faktura har lenge etterspurt en mulighet for å sende tilbud til kunder. Nyheten Conta Salg gjør at du kan skille deg fra mengden med elegante pristilbud.

Conta Salg er en egen tjeneste som lar deg sende tilbud, lage ordrer når kunden aksepterer, og sende dem videre til Conta Faktura når jobben er utført.

Koblet sammen med Conta Faktura

Conta Salg kan brukes helt for seg selv som tilbuds- og ordresystem, men fungerer også veldig godt sammen med Conta Faktura. Både nye og eksisterende brukere kan hoppe rett inn i Conta Salg og være i gang på et par minutter.

For å aktivere Conta Salg direkte fra Conta Faktura, klikk på logoen helt øverst til venstre når du er logget inn i Conta Faktura.

Skjermbilde av Conta Salg

Hvis du har brukt Conta-tjenester før er det lett å kjenne seg igjen i brukergrensesnittet. Du lager et tilbud på samme måte som du lager en faktura der dokumentet vises mens du redigerer det, nøyaktig slik det vil se ut når det er ferdig.

Når kunden har godkjent tilbudet, kan du med noen få klikk lage en ordre, generere en faktura i Conta Faktura når jobben er gjort, og alle dataene fra tilbudet følger med over i fakturaen.

På sikt vil vi introdusere forbedringer og nye funksjoner, og vi lytter så klart til tilbakemeldinger fra de som allerede har tatt i bruk tjenesten når vi skal prioritere hva som kommer først.

Prøv Conta Salg gratis!

Vi tror dere vil verdsette muligheten til å sende tilbud på samme vis, og er sikre på at det vil bli en like naturlig del av jobbhverdagen som Conta Faktura er.

Derfor lar vi alle prøve Conta Salg i 30 dager helt uten kostnad. Du kan selv avbryte når som helst i prøveperioden.

Kommentarer

 1. Piera Jovnna Somby:

  Hvordan skal jeg få lagt inn min egen LOGO, jeg trenger dees hjelp til dette.
  På forhånd takk!

  • Jostein Hakestad:

   Hei Piera!

   Det er lett, du bare går til «Innstillinger», «Dokumeninnstillinger» og så «Logo».

   Hvis du trenger hjelp til hvordan du tilpasser formatet på logoen, se her:
   https://hjelp.conta.no/generelt/logo/

   Håper det hjalp!

   mvh
   Jostein Hakestad
   Webjournalist, Conta

 2. Dag Brynjelsen:

  Vi som har conta pluss, har ikke vi dette med i pakken ?

  • Jostein Hakestad:

   Hei, Dag!

   Conta Salg er en egen tjeneste, Conta Pluss er en tilleggstjeneste som gir deg flere funksjoner i alle Conta-tjenestene.

   Mvh
   Jostein Hakestad
   Webjournalist, Conta

Legg igjen en kommentar

For spørsmål til brukerstøtte, bruk dette kontaktskjemaet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang