Sjekk om fakturaen kom frem

Visste du at hvis du sender fakturaer direkte fra Conta Faktura via e-post, kan du faktisk sjekke om den kom frem til kunden?

Visste du at hvis du sender fakturaer direkte fra Conta Faktura via e-post, kan du faktisk sjekke om den kom frem til kunden?

Under menyfanen «Rapporter» og menypunktet «E-post» får du opp en liste over alle sendte e-poster.

Står «levert» hvis den kom frem

E-posthistorikken fungerer som en kontroll for deg i tilfelle du lurer på om fakturaen ble sendt riktig, og om den havnet der den skulle.

Hvis det likevel står «levert» i statusfeltet og kunden sier de ikke har mottatt e-posten, ligger problemet hos mottakeren. Da kan du be kunden om å sjekke spamfilteret.

Hvis e-posten ikke finnes i spamfilteret, be kunden om å kontakte sin leverandør av e-posttjenester.

skjermbilde av epost-status

Lett å sjekke

Gjør det gjerne til en rutine å sjekke historikken med jevne mellomrom. Du kan også søke etter e-postadresser eller emnefelt hvis du leter etter en spesifikk faktura du har sendt, for eksempel hvis en kunde sier de ikke har mottatt.

Å sende fakturaer på e-post direkte fra tjenesten koster fra 3,98 kroner per e-post, men Conta Pluss-abonnenter kan sende ubegrenset med fakturaer uten å betale noe ekstra.

Kommentarer

 1. Paul Fredriksen:

  Det er håpløst at man må inn i en meny for rapporter for å finne ut om epost fakturaer kommer frem. Det burde være en selvfølge at systemet sende tilbake en melding dersom epostfaktura ikke kom frem innen f eks 3 dager.

  • Bjørn Tore Søyland:

   Hei Paul!

   Det er et godt forslag, selv om det er ikke sikkert at alle brukerne våre ønsker det samme. Jeg tar med meg forslaget om å kunne velge å motta varsler om e-poster som ikke kommer frem til mottakeren, slik at utviklingsavdelingen vår kan se på saken.

   Mvh,
   Bjørn Tore Søyland
   Webjournalist, Conta

Legg igjen en kommentar

For spørsmål til brukerstøtte, bruk dette kontaktskjemaet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang