Slik samarbeider dere i Conta Faktura

Det er lett å samarbeide i Conta Faktura, enten du vil gi tilgang til ansatte, regnskapsførere eller andre som trenger det.

Det er lett å samarbeide i Conta Faktura, enten du vil gi tilgang til ansatte, regnskapsførere eller andre som trenger det.

Vil du delegere faktureringen til noen andre, eller kanskje dere er flere som har ansvaret? Conta Faktura er ment å kunne brukes av flere personer. Med bare noen få klikk kan du gi tilgang til alle som behøver det.

Eksempel: Hvis du inviterer regnskapsføreren din kan han eller hun enkelt hente ut eksportfiler til regnskapsprogrammet på egenhånd bare de har egen innlogging. Det sparer både tid og penger!

Det er ingen grenser for hvor mange brukere som kan ha tilgang til hvert firma i Conta Faktura, og det koster ingenting å legge til flere. Hvis en bruker har tilgang til et firma betyr det at han eller hun enten har registrert firmaet samtidig som brukerkontoen, lagt til et nytt firma med brukeren sin, eller blitt gitt tilgang av en annen bruker med tilgang til firmaet.

Siden Conta Faktura støtter både norsk og engelsk kan dere også samarbeide på tvers av språk. Hver bruker kan selv velge hvilket språk de foretrekker.

Slik inviterer du flere

Sjekk først at du er inne på riktig virksomhet, hvis du har tilgang flere. Dette ser du helt øverst i høyre hjørne i Conta Faktura. Klikker du på det navnet kan du også bytte mellom alle firmaene du har tilgang til. La oss si du vil invitere noen til å bruke JBK MASKIN AS, da skal det firmanavnet stå øverst når du inviterer.

For å invitere flere brukere må du inn på «Innstillinger»-menyen og så velge menypunktet «Virksomhet» og «Brukere». Så klikker du bare på knappen der det står «Ny Bruker». Du kan velge språket på invitasjonen før du går videre i tilfelle det er en person som primært skal bruke programmet på engelsk.

Skjermbilde fra Conta Faktura

NB! Den du skal samarbeide med er kanskje allerede bruker av Conta Faktura. Da er det viktig at du oppgir e-postadressen han eller hun allerede bruker i tjenesten.

Nå trenger vedkommende bare å bekrefte i e-posten som kommer og så er alt klart for å begynne å bruke Conta Faktura, som et team!

Logg inn.

Kommentarer

 1. Torill:

  Hva når den invitere ikke er bruker av Conta ? Hvordan gjøres det da ? DET skulle også stått

  • Jostein Hakestad:

   Hei Torill!

   Det er nøyaktig samme prosess. Bare skriv inn e-postadressen vedkommende skal bruke til å logge seg inn.

   mvh
   Jostein Hakestad
   Webjournalist, Conta

 2. Marit Aune:

  Hvordan kan jeg legge ved flere enn ett vedlegg til en faktura? Det hender at jeg har oppdrag som gr over flere måneder og da må jeg legge ved flere timelister.

  Jeg har oppdrag for Statsbygg som vil ha EHF format.

  med vennlig hilsen
  Marit Aune

Legg igjen en kommentar

For spørsmål til brukerstøtte, bruk dette kontaktskjemaet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang