Start inkasso direkte fra Conta Faktura

Nå kan du sende de ubetalte fakturaene dine direkte til Conta sitt eget inkassobyrå Contando med bare et par klikk.

Nå kan du sende de ubetalte fakturaene dine direkte til Conta sitt eget inkassobyrå Contando med bare et par klikk.

Conta Faktura har fra før av innebygd kobling til Conta Inkasso, en selvbetjent inkassotjeneste der du selv følger opp saken fra start til slutt.

Men å drive firma er mer enn en fulltidsjobb i seg selv, så mange foretrekker å la eksperter ta seg av innkrevingen. Derfor har vi integrert Contando sine inkassotjenester i Conta Faktura, og mange har allerede benyttet seg av muligheten.

Ved å sende fakturaen til Contando vil saken bli tatt hånd om av inkassospesialister, slik at du kan fokusere på det du egentlig skal holde på med.

Contando følger «no cure, no pay»-prinsippet som betyr at du som kunde kun betaler for løste saker. Du trenger heller ikke lage ny konto noe sted, alt skjer fra Conta Faktura.

Slik gjør du

Når en purring eller et inkassovarsel har forfalt i Conta Faktura, kan du klikke på knappen med SEND TIL INKASSO inne fra fakturadetaljene. Du får da opp en oversikt over kravet du skal sende, og et valg om du ønsker å overføre fakturaen til Contando eller Conta Inkasso.

Velg menypunktet INKASSO MED CONTANDO.

Så er det faktisk bare å klikke START INKASSOSAK og lene seg tilbake. Alt blir nå håndtert av Contando, og de vil holde deg informert om utviklingen i saken.

Gamle fakturaer? Ikke gi opp!

Contando tar også på seg inkassooppdrag for fakturaer som er opptil tre år gamle. Selv om du har fakturaer liggende som du har gitt opp er det bare å sende dem over til Contando. Det koster ingenting å prøve.

Kommentarer

 1. jonny solem:

  Hva er forskjellen på å gjære det selv vs å få Contando til å gjøre det? Jeg må sende purring til kunden, deretter sender jeg et inkassovarsel, og om det siste ikke blir betalt må jeg begjære saken for Forliksrådet. Den samme gangen i det er det vel med Contando?

  • Jostein Hakestad:

   Hei Jonny!

   Forskjellen er at Conta Inkasso er egeninkasso, dvs at du må følge opp selv hvert steg på veien. Noen foretrekker det, selvsagt. Andre vil foretrekke å la noen andre gjøre det for dem. Contando er et autorisert inkassoselskap som har prosessfullmakt og kan føre hele inkassoprosessen på dine vegne til du har pengene på konto.

   Forliksrådet blir først aktuelt hvis kunden motsetter seg kravet du har sendt. I så fall vil du bli kontaktet av prosessfullmektig, altså Contando.

Legg igjen en kommentar

For spørsmål til brukerstøtte, bruk dette kontaktskjemaet.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang