Vil du jobbe i Conta?

Vi trosser trenden på Vestlandet, og øker bemanningen i våre support- og utviklingsavdelinger i Stavanger og Ålesund.

Vi trosser trenden på Vestlandet, og øker bemanningen i våre support- og utviklingsavdelinger i Stavanger og Ålesund.

Oppdatering: Alle stillingene er nå besatt.

 

At oljebransjen har fått seg en knekk, betyr ikke at resten av verden står stille. Vi ser nå etter tre nye medarbeidere i Conta Utvikling som skal inngå i et nytt IT-team i Stavanger, i tillegg til én ny supportstilling hos Conta Brukerstøtte i Ålesund.

Conta Utvikling er en del av Conta-konsernet, med ansvar for utvikling og drift av Conta sine tjenester og nettsider. En av disse tjenestene er Conta Faktura, ett av landets mest populære fakturaprogrammer.

Conta står også bak mange andre populære tjenester som hjelper tusenvis av næringsdrivende med å få en lettere hverdag.

Dette kan være sjansen din til å jobbe hos oss!

To prosjektledere for programvareutvikling

Conta Utvikling ser etter to driftige utviklere med prosjektlederfaring i Stavanger-regionen som kan lede programvareutvikling på vår egenutviklede plattform, basert på PHP/MySQL og Javascript/AngularJS/HTML/CSS.

Som prosjektleder skal du lede et internasjonalt team av utviklere i våre to web- og utviklingsteam, med medarbeidere helt fra Brasil (bildet øverst) i vest, til Australia i øst. Du vil samarbeide tett med produkteierne, følge opp at utviklerene har nok arbeid og forstår arbeidsoppgavene sine, og sørge for at det vi lager holder høy kvalitet.

Les hele stillingsannonsen på FINN

Teamleder web

Denne jobben er en mulighet til være med å bygge opp noe helt nytt i Conta. Vi ser etter en teamleder med erfaring fra f.eks. webdesign og/eller prosjektledelse. Du skal være bindeleddet mellom ledergruppa og teamet for innholdsnettsteder, som består av webdesignere og journalister, og du skal hente inn teknisk hjelp fra webutviklerne våre der det trengs. Som teamleder får du ansvaret for planlegging og gjennomføring av ulike typer nettsideprosjekter for alle firmaene i Conta-konsernet.

Du skal følge opp produksjon av innhold, forbedringer og vedlikehold på alle nettsidene våre. Derfor leter vi etter et netthode som kan se helhetsbildet på web: konsept, tekst, layout, tekniske løsninger, bilder, merkevare og brukeropplevelse. Erfaring med WordPress er en fordel.

Les hele stillingsannonsen på FINN

Supportmedarbeider, nettbaserte tjenester

Conta Brukerstøtte søker en hjelpsom og pedagogisk supportmedarbeider til vårt supportsenter i Ålesund-området. Hvis du har en interesse for næringsliv, gründervirksomhet, økonomi og alt som skjer innen web- og teknologiverdenen, er det en veldig god start.

Andre viktige egenskaper er at du kan formidle vanskelige temaer på en måte som er lett å forstå, og at du er en spørrende person som liker å finne ut av ting på egenhånd.

Hvis du i tillegg har erfaring med bruk av Conta-tjenestene, f.eks Conta Faktura, er det enda bedre.

Liker du også å holde deg oppdatert på moderne teknologi og datasystemer, operativsystemer og forskjellige plattformer på sosiale medier? Søk!

Les hele stillingsannonsen på FINN

Hvis du mener en av disse stillingene passer for deg, ikke nøl med å søke! Og har du spørsmål, kan de rettes til Atle Hansson på hansson@conta.no.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få flere gode tips og nyheter på e-post.

Lag en gratis konto og kom i gang