Huskeliste med varsling om kommende gjøremål

Påminnelser om gjøremål samles i kronologisk rekkefølge på startsiden. Når du har gjort det du skulle huske, setter du gjøremålet som utført, og det forsvinner fra startsiden.

huskeliste-startside

Nedenfor ser du hvordan du oppretter et gjøremål på kundekortet. Fanene Gjøremål og Filer er bare synlige for de som har plusspakken. Legg merke til hvordan du velger tidspunkt for e-postpåminnelsen (du også kan velge å ikke motta en slik e-post).

Gjøremål

Ubegrenset fillagring på kunder

Plusspakken gir deg ubegrenset filopplasting på hver kunde. Velg fil(er), klikk på last opp. Legg inn en beskrivelse på hver fil i lista hvis du ønsker.

Opplasting av filer

Opplasting av filer 2

KID og automatisk registrering av innbetalinger

Med KID/OCR-innbetalinger settes fakturaene dine som betalt automatisk, uten at du verken trenger å sjekke nettbanken eller logge inn i Conta Faktura (se hvordan det virker). Innbetalingene legger seg ryddig på plass i innbetalingsrapporten du kjenner fra før. Det er fullt mulig å registrere manuelle innbetalinger som før, f.eks. hvis du lager en kontantfaktura.

KID-innbetaliner

Conta Faktura produserer bokføringsdokumentasjon av hver KID-innbetaling som kommer inn i systemet. Under fanen Rapporter kan Pluss-brukere laste dem ned som PDF-er, samlet eller enkeltvis.

Innbetalingsbilag

Slik ser innbetalingsbilagene i PDF-format ut.

Bokføringsbilag

Innbetalinger som mangler KID eller har andre avvik, havner på en egen liste i Conta Faktura Pluss. Disse kan du gå gjennom og knytte opp mot riktig kunde og/eller riktig faktura ved hjelp av en enkel veiviser. Noen få klikk, så er jobben gjort.

Innbetalinger med avvik

KID-skjema og muligheter for å fjerne Conta-logo på fakturaer

Pluss-innstillingene er enkle å forholde seg til. Hvis du ønsker å ta i bruk KID (noe som selvsagt ikke er obligatorisk), laster du ned et skjema fra Conta Faktura og sender til banken. Conta Systemer AS får melding når det er åpnet for KID, og du får straks beskjed fra oss om at du kan begynne å fakturere med KID-nummer. Disse numrene genereres automatisk.

Som du ser på bildet under gir også plusspakken mulighet for å skru av visningen av den lille Conta-logoen på fakturaene.

Innstillinger